CANLI YAYIN

 444 0 149

Mamak Belediyesi Ocak Ayı Meclis Görüşmeleri Tamamlandı


Gündemdeki tüm maddeler kabul edildi

Mamak Belediyesinde yeni yılın ilk meclis toplantısı tamamlandı. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ve Başkan Yardımcısı Erdoğan Doğan başkanlığında gerçekleştirilen Ocak ayı meclis oturumlarında, gündemde yer alan başkanlık yazıları ile komisyon raporları oylamaya sunuldu. Görüşülen tüm maddeler meclisten geçerek kabul edildi.

Meclis salonunda önemli açıklamalarda bulunan Başkan Şahin, kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanımı konusunda yürütülen çalışmalara dikkat çekti. Geçtiğimiz yıl uygulanan tasarruf tedbirlerine rağmen hizmetlerin aksatılmadan sürdürüldüğünü belirten Şahin, özellikle yol ve asfalt çalışmalarında Mamak’ın Ankara ilçe belediyeleri arasında öne çıktığını ifade etti.

“Araç kiralamada ciddi tasarruf sağladık”

Göreve geldiklerinde belediyenin 200 kiralık araçla hizmet yürüttüğünü hatırlatan Başkan Şahin, yapılan planlama ve düzenlemelerle bu sayının 50’ye düşürüldüğünü söyledi. Bu adım sayesinde aylık 250 bin TL tasarruf sağlandığını vurgulayan Şahin, kaynakların doğru yönetilmesinin hizmet kalitesine doğrudan katkı sunduğunu dile getirdi.

“Hizmeti kendi personelimizle üretmeyi önceliyoruz”

Başkan Şahin, mümkün olan her alanda hizmetin belediyenin kendi personeli ve ekipmanıyla yürütülmesine öncelik verdiklerini belirterek, ihtiyaç duyulan durumlarda ise ihale süreçlerinin kamu yararı ve şeffaflık ilkeleri doğrultusunda planlandığını kaydetti.

Ocak ayı meclis görüşmelerinin tamamlanmasıyla birlikte Mamak Belediyesi, yeni yılın ilk meclis gündemini sonuçlandırırken; tasarruf, verimlilik ve sahada hizmet üretimi başlıkları toplantının öne çıkan gündemleri arasında yer aldı.
09 Ocak 2026 22:27

Haber Fotoğrafları