CANLI YAYIN

 444 0 149

Zabıta Haftası Kutlamaları Devam Ediyor


Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin zabıtalarla bir araya geldi

1-7 Eylül Zabıta Haftası kutlamaları devam ediyor. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Başkan Yardımcıları Sibel Emre ve Erdoğan Doğan ile Mamak Zabıta Müdürlüğünde zabıta memurlarıyla kahvaltı yaptı. Ardından kendisini ziyaret eden Ankara Zabıta Daire Başkanı Olcay Erdal ve beraberindeki heyeti ağırlayan Şahin, açıklamalarda bulundu.

Başkan Şahin Zabıtalarla Kahvaltı Yaptı

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Başkan Yardımcıları Sibel Emre, Erdoğan Doğan ve Uğur Sarı’yla birlikte Mamak Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Zabıta Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette zabıta memurlarıyla kahvaltı yapan Şahin, zabıtaların sorunları ve ihtiyaçları hakkında bilgiler aldıktan sonra, terfi alan  Zabıta memuru Nezahat Kahraman’a komiser yıldızı taktı. Kahraman’a başarılı performansı ve özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür eden Şahin, daha sonra Ankara ilçe zabıta müdür ve müdür yardımcılarıyla bir araya geldi.

Başkan Şahin’den Zabıta Teşkilatına Plaket

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Olcay Erdal ve ilçe zabıta müdür ve müdür yardımcıları, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’i makamında ziyaret etti. Mamak Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Doğan ve Sibel Emre’nin de yer aldığı görüşmede, Başkan Şahin, Olcay Erdal’a hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti. Erdal ise Başkan Şahin’e çiçek takdim ederek, Mamak’taki zabıta çalışmalarına verdikleri destek için teşekkür etti. 

Başkan Şahin, günün anlam ve önemine ithafen verdiği mesajda da şunları dile getirdi: “Yerel yönetimlerin bel kemiği olan Zabıta Teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü ve Zabıta Haftası'nı kutlamak için bir aradayız. 198 yıllık köklü geçmişiyle zabıtamız, sadece düzenin korunması ve güvenliğin sağlanmasında değil, 1826’dan bu yana vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için de önemli bir görev üstlenmektedir” dedi. Zabıta teşkilatının toplum için önemine de değinen Başkan Şahin: “Gece gündüz demeden ilçemizin, şehrimizin daha yaşanabilir bir yer olması, kamu düzeninin sağlanması, çevrenin korunması, halk sağlığı ve esnafla vatandaşlar arasındaki ilişkilerin düzenlenmesi için çalışan Zabıta teşkilatımız, halkımızın güveni ve desteği ile görevini her zaman en iyi şekilde yerine getirecektir. Tüm zabıta personelimizin Zabıta Haftası'nı kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” 
06 Eylül 2024 15:24

Haber Fotoğrafları