CANLI YAYIN

Zabıta Teşkilatı 198 Yaşında

Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Emre’den Mamak Zabıta Müdürlüğüne ziyaret

Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Sibel Emre, Zabıta Teşkilatı'nın 198'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Mamak Zabıta Müdürlüğünü ziyaret etti. Mamak Kadın Kooperatifi (MAKKOP) başkan yardımcısı Ayşegül Varol ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Zabıta Müdürlüğü personeline Mamak’ın meşhur lavanta çiçeğini hediye eden Emre, zabıtalarla sohbet etti, çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Zabıta Haftası’nda ziyaret

Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Emre, Zabıta Teşkilatı'nın 198. kuruluş yıl dönümü ve Zabıta Haftası kapsamında Mamak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Mamak Belediyesi Zabıta Müdürü Aydın Yıldırım’ın makam odasında ağırladığı Sibel Emre ve Mamak Kadın Kooperatifi (MAKKOP) başkan yardımcısı Ayşegül Varol, zabıta memurlarına özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti. Sibel Emre, zabıtaların çalışma koşullarını iyileştirmek ve taleplerini karşılamak için belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Sibel Emre, Zabıta Haftası dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyarette, Zabıta memurlarına Gökçeyurt’ta yetiştirilen Mamak’ın meşhur lavanta çiçeklerini hediye etti.

05 Eylül 2024 17:39

Haber Fotoğrafları